Ett enkelt sätt att hålla huden ung, fräsch och elastisk.

Att äta en så varierad och obehandlad kost som möjligt är det bästa sättet att få i sig av de näringsämnen man behöver för att skydda kroppen mot fria radikaler/oxidanter men man kan även hjälpa naturen på traven genom att äta vitaminer och mineraler och det finns även hälsoprodukter speciellt framtagna för anti-oxiderande effekt.

Ett krafigt antioxiderande ämne är Lycopen som finns naturligt i Tomater. Lycopen är mycket bra för huden och håller huden fräsch och elastisk. Det billigaste sättet att få i sig Lycopen är via tomatjuice för faktum är att Lycopenet i tomaterna blir mer effektivt i behandlat tillstånd. Det finns alltså mer Lycopen i t.ex. tomatjuice än i Tomater.
Jag rekommenderar att man dricker ett glas tomatjuice till frukosten varje dag. Själv brukar jag köpa ekologiska passerade tomater 0,5 liter som jag blandar ut med lika mycket vatten i en shaker sen dricker jag ett glas av detta varje morgon. Det håller sig i några dagar så det är en billig Lycopen-drink. Och det fungerar.

Prova en valfri hälsoprodukt i en hel månad för endast 79 kr.
Vi bjuder på frakten!
Välkommen till www.vitalas.com

Kommentarer

Populära inlägg