Res dig till Toppform. Damma av sinnet.

Har du fastnat i komfortzonen och lunkar på i samma gamla hjulspår därför att det är så bekvämt? Då kan du behöva ge dig iväg på en resa.
Att resa har många hälsofördelar. När man reser ruskar man om sitt invanda liv och får nya intryck och dammar av sina invanda tankegångar och den livsstil man stagnerat i.
Man får ny energi och ny inspiration, nya perspektiv på sitt liv, nya infallsvinklar - och sen är det ju skönt att komma hem igen och ta nya friska tag.
Att aldrig bryta sina invanda mönster är inte hälsosamt utan snarare att likna vid ett långsamt tynande.
Brukar du gå på promenad? Går du då samma rutt varje dag? Brukar du ta promenaden i motsatt riktning - gå promenaden "bak-och-fram" :-)
Det är nyttigt att bryta mönster, det är bra för psyket och måendet att ruska om sig själv då och då att göra det oväntade och överraska sig själv. Att bryta sina rutiner då och då ger högre livskvalitet.

Jag jobbar som Marknadsförare för en Reseklubb där man har tillgång till cirka 5000 Hotell och Resorter Världen över och du som klubbmedlem har möjlighet att resa till mycket förmånliga priser genom RCI-points - ett poängsystem som använts inom Timeshare i 40 års tid.
Nu kan man vara klubbmedlem utan att vara ägare till en andelslägenhet. Man blir alltså inte uppbunden till ett ägande utan kan närsomhelst avsluta sitt medlemskap.
Som medlem i en Semesterklubb utan krav på andelsägande får man ta del av de gottaste bitarna av billigt resande och exklusiva sista-minuten- erbjudanden - och man kan till och med tjäna pengar på sitt klubbmedlemskap genom att förmedla gästcertifikat till vänner och bekanta.

Följ länken för att bekanta dig mer med denna nya möjlighet att resa med poäng och vara medlem i en Semesterklubb.

Deborah Englund

Kommentarer

Populära inlägg