Hälsoillusionen och friskhetsindustrin

Detta med hälsa är en hel industri, faktiskt. Just hälsa och skönhet är en av de mest inkomstbringande industrierna parallellt med spel, läkemedel, droger och porr. Men - vad händer om alla blir unga, smala och friska? Då försvinner kundunderlaget så egentligen är det ingen i hälsoindustrin som vill att du ska uppnå dina mål. Av den här anledningen rör sig de flesta som gör pengar på hälsa, fitness och skönhet i en värld av halvsanningar. De ger inte hela sanningen angående någonting och ofta säljer de rena illusioner. Detta med hälsa och viktnedgång är en lukrativ industri där man kränger pulver, böcker och dieter på löpande band. Men har du nått dina mål?

Jag kallar min blogg för naturlig hälsa av den enkla anledningen att det finns bra sätt att uppnå hälsa på som ger verkliga och synbara resultat - men - ingenting går att köpa för pengar utan det handlar om vanor och livsstilsförändringar. Det bästa ,med detta är att alla kan göra det och att förändra sin livsstil är en möjlighet för alla. Hjälp på traven får man i boken Hälsoillusionen som avlivar en hel del av mytbildningen kring detta med hälsa och industrin bakom myterna. Följ länken så får du köpa boken Hälsoillusionen till rabatterat pris.

Några enkla tips kan du få direkt här och nu:

Stretcha varje morgon. Det krävs inte så mycket men en sak är klar att du blir inte smidigare med åren så lite stretching varje dag är bättre än ingen alls. Du kan börja redan i sängen.
En bra stretchingmetod är att kura ihop dig som muslimerna, framåtlutad och trycka ner rumpan mot hälarna och räkna till 20.Detta löser upp musklerna i svanken, muskler som kan komma att ställa till stora problem ju äldre man blir om man inte stretchar ut dem.

Om du har problem med socker-sug - så ha inget socker hemma! Helt enkelt! Socker är förödande av många anledningar. Bland annat så är tumörer riktiga sockerslukare, de växer till sig av socker så att inte ha något socker hemma och vänja sig av med sockret är ett riktigt bra sätt att hålla cancer på håll.

Kommentarer

Populära inlägg